SÄHKÖAUTON VAKUUTTAMINEN

Kauttamme saat markkinajohtajan Pohjola Vakuutuksen kattavan sähköautoille suunnatun vakuutusratkaisun juuri sinulle räätälöitynä kilpailukykyiseen hintaan. Tervetuloa asiakkaaksemme!

ASIAKKAIDEN KERTOMAA

”Jaakko on hoitanut omat ja yritykseni vakuutusasiat erittäin hyvin! Palvelua saa kellonajasta ja kanavasta riippumatta. Suosittelen lämpimästi!”

Kari, Tampere

”Jaakko hoiti vakuutusten hankinnan selkeillä stepeillä. Minun tarpeeni otettiin huomioon ja Jaakko ei pelkästään tiennyt, mitä minun kannattaa vakuuttaa, mutta myös, mitä en välttämättä tarvitse. Suosittelen jokaiselle hintatietoiselle vakuutuksenottajalle, joka haluaa vain sen, mitä tarvitsee.”

Jesse, Helsinki

” Sähköauton vakuutuksen hankkimiselle tuli kiire. Joonas hoiti vakuutukset kuntoon ripeästi, täsmällisesti ja jaarittelematta. Vuosi käyttöönotosta Joonas voitti myös kilpailutuksen asiakaspalvelullaan. Vahva suositus!”

Janne, Jyväskylä

”Autovakuutuksen kilpailutus tuli ajankohtaiseksi ja kysyin tarjouksen. Joonas hoiti vakuutukset kuntoon ripeästi, täsmällisesti ja jaarittelematta, eikä itse tarvinnut miettiä alennuksia yms, vaan ne hoidettiin kerralla kyselemättä. Samalla kun autovakuutus hoidettiin mallikkaasti, niin kysyin tarjouksen muistakin vakuutuksista ja nyt kaikki vakuutukset on keskitetty OP-Pohjolaan meidän perheessä.”

Keijo, Kuopio
Avaa chat
Tervetuloa! Kuinka voisimme olla avuksi?
Vakuutuskuntoon.fi
Hei, kuinka voisimme olla avuksesi vakuutusasioissa?